January 8, 2015

carniceria magallanes - transformed for the holiday season

Most of the year, Carniceria Magallanes does not have any whole cordero hanging by the hooks. The Punta Arenas storefront solely sells the inside parts (intestines, stomach, liver, etc) to the local foot traffic. 

The business, owned by the Mihovilovic family deals in wholesale, with sheep & cattle estancias throughout Patagonia & Tierra del Fuego. 

Meat is sold locally once a year for Christmas/New Year's. But no matter what time of year, the storefront is always worth a visit with its vintage fixtures and antique register.

Carniceria Magallanes - Calle Presidente José Manuel Balmaceda 700
Punta Arenas, CHILE / XII Región de Magallanes y de la Antártica Chilena (Diciembre 2014)
Cordero Carniceria Magallanes - Calle Presidente José Manuel Balmaceda 700
 Punta Arenas, CHILE / XII Región de Magallanes y de la Antártica Chilena (Diciembre 2014)
Cordero.  Carniceria Magallanes - Calle Presidente José Manuel Balmaceda 700
Punta Arenas, CHILE / XII Región de Magallanes y de la Antártica Chilena (Diciembre 2014)
Carniceria Magallanes - Calle Presidente José Manuel Balmaceda 700
Punta Arenas, CHILE / XII Región de Magallanes y de la Antártica Chilena (Diciembre 2014)
Nogueria storefront of Carniceria Magallanes - Calle Presidente José Manuel Balmaceda 700
Punta Arenas, CHILE / XII Región de Magallanes y de la Antártica Chilena (Diciembre 2014)
Not so sure about the innards! Carniceria Magallanes - Calle Presidente José Manuel Balmaceda 700
Punta Arenas, CHILE / XII Región de Magallanes y de la Antártica Chilena (Augusto 2014)
Carniceria Magallanes - Calle Presidente José Manuel Balmaceda 700
Punta Arenas, CHILE / XII Región de Magallanes y de la Antártica Chilena (Augusto 2014)
Pedro Mihovilovic, the owner of Carniceria Magallanes (aka Carinceria Mihovilovic) at the counter of his storefront.
Calle Presidente José Manuel Balmaceda 700
Punta Arenas, CHILE / XII Región de Magallanes y de la Antártica Chilena (Augusto 2014)

No comments:

Post a Comment